Pages

Saturday, November 26, 2011

weekend

hello guys....u olls buat ape je today...hermm this week cuti 3 hari kan...sebab esok Tahun Baru...Awal Muharam...aku? aku x p mana pun..dok umah je hurm xde xtvt best pun..x sabar nak tunggu esok nak tengok bola..support malaysia kat SNBJ.Malaysia vs Bahrain.sejak joint ultras malaya ney mmg syok..rasa semangat nak tengok bola.support team malaysia..hehe.ok 2 u olls yang ade hati nak joint ultras malaya bole la hafal lagu nanti kita gegar stadium same2 ye..sape xtau lirik 2 nah amek ney bole refer..Go Malaysia Go Harimau Malaya...yeah :)

Wednesday, November 23, 2011

perfect

intro2 : wanita,perempuan,gadis,awek,cewek,marka,gewe sumenye come with 1 meaning.selalu kaum hawa ni orang anggap kaum lemah tapi sebenarnya kaum ni pling kuat antara terkuat.toksah dok pertikai la kata la kuat tang mana.tapi yang orang xtau hati kaum camni sangat-sangat sensitif (nak2 aku).

aku bukan apa aku nak tanya kenapa terlalu mencari kesempurnaan walaupon kita tau xde manusia yang sempurna.semua sama ja. kdg2 tu diri sendiri pon serba kekurangan tapi memilih nak yang perfect bagai.aku bukan ckp psal diri aku tapi org kat luar 2 yg msih dok pikior cetek.hang la sapa lagi!haha

apakata klu anda,anda dan anda termasuk saya baiki diri masing2 untuk jadi yang terbaik.ye dok..ps:klu nak ckp ape nk komen ape elokla fikir baik2 sbb apa yg hang komen 2 bukan kita yg cipta tau...nun kat atas sana nun...kecian org 2 sampai rasa down xbley nk fokus dlm hidup.


Tuesday, November 22, 2011

Friday, November 11, 2011

menyesal

terlajak perahu bole undur..terlajak perbuatan??? tanggung la sendiri....
:(